Amplasare

Concept

După construirea ansamblurilor rezidențiale Transilvania Residence 1 și Mihai Viteazu Residence, dezvoltatorul acestor ansambluri, revine cu un nou proiect deosebit, ce va fi amplasat în cartierul Noua, pe strada Nucului, denumit Transilvania Residence 2.

Amplasat pe o suprafaţă de teren de 5.200 mp, proiectul oferă apartamente cu suprafete generoase, ideale pentru exploatare ca şi locuinţă permanentă sau de ce nu, ca si locuinta de vacanță,  pe strada Nucului, aproape de Lacul Noua și, totodată, de Gradina Zoologică.

Complexul va fi compus din 146 de unități locative, cu 1, 2 și 3 camere, construite la un nivel ridicat, proiectul adresându-se acelor persoane, care caută atât o locuință bine concepută, din punct de vedere practic, cât și o zonă liniștită, cu acces facil, către centrul orașului. Complexul va fi alcatuit din 3 tronsoane, acestea deținând diverse regimuri de înălțime, de la P+4, până la P+10.

Ansamblul este situat departe de agitaţia oraşului, dar suficient de aproape de acesta, şi va cuprinde o zonă rezidenţială, formată, în primă fază, din 71 apartamente (Tronsoanele 1+2), cu dotări şi finisaje calitative, ideale pentru un stil de viaţă aparte, în cadrul unui complex rezidenţial poziționat într-unul dintre cele mai verzi cartiere, ale Brașovului.

De ce cartierul Noua?

  • Pentru apropierea de natură, aici existând Lacul de Agrement Noua, acesta deținând, în mijlocul său, o insulă artificială.
  • Pentru distanța foarte scurtă, la doar câteva minute de mers pe jos, până la una dintre cele mai frumoase atracții turistice, din Brașov: Grădina Zoologică, parcul zoologic, situat într-o zonă înconjurată de pădure, fiind renovat recent și îmbogățit cu specii noi de animale.
  • Pentru parcul de aventură, situat chiar lângă lac, acesta fiind ideal pentru copiii d-voastră;
  • Pentru ca viitorii noștri locatari, pasionați de sport, să se bucure de apropierea față de baza sportivă, putând juca tenis, rugby sau fotbal, pe un teren amenajat special, în acest sens.
  • Pentru drumețiile ce se pot face, din Noua, pe unul din traseele montane, care asigură legătura cu Timișul de Jos, Poiana Brașov și Dealul Tâmpa.