Beneficii

Oferim un discount de 30% pentru mobilierul Rovere

Finisaje premium
Finisaje premium
Acces securizat si supravegheat video
Acces securizat si supravegheat video
Spatiu verde amenajat
Spatiu verde amenajat
Vedere panoramica
Vedere panoramica
Boxe depozitare
Boxe depozitare
Aproape de natura
Aproape de natura
beneficii

Apartamente la cheie


Tu contezi si alegerile tale sunt importante pentru noi. Fiecare beneficiar are posibilitatea de a alege finisajele interioare dintr-un pachet pus la dispozitie de dezvoltator. Tu vei alege pardoselile din parchet pentru zonele de zi si pentru dormitoare, tu vei alege gresia si faianta aferenta bailor si bucatariilor, tu vei alege obiectele sanitare. Totul este despre tine si casa ta!

Fiecare apartament va avea peretii finisati si vopsiti in alb, usa metalica de acces, usi interioare laminate si instalatii sanitare premium, inclusiv centrala termica si radiatoare. In plus, racordarile la retelele publice vor fi facute de dezvoltator.

Tu trebuie doar sa iti alegi mobila si sa te muti. Atat!

beneficii

Mobilier Rovere - Reducere 30%


Oferim un discount de 30% pentru mobilierul Rovere

beneficii

Calitate inainte de toate


Inca de la inceput ne-am propus sa nu facem compromisuri sau vreun rabat la calitate. Totul a fost gandit, proiectat si ales pentru a construi locuinte moderne si bine executate. In acest sens am ales caramida Porotherm pentru zidarii, polistiren termoizolant de 10 cm pentru izolarea exterioara a cladirilor, tamplarie PVC cu 6 camere si sticla termoizolanta, etc.

Izolarea apartamentelor s-a facut atat termic, cat si fonic. Nici casa scarii nu va fi una obisnuita, ne dorim sa te simti acasa inca de la intrarea in noul bloc de apartamente din Brasov conceput special pentru tine si nevoile tale cotidiene.

Nu iti face griji pentru achizitie, avem disponibile mai multe modalitati de plata, una sigur ti se potriveste si tie. Te asteptam sa vorbim despre asta!

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.