Ofertă promoțională

Te invitam să descoperi unele din cele mai frumoase apartamente din cartierul Noua Brașov. Tu ești cel care ne-a inspirat de-a lungul proiectului Transilvania Residence.

În perioada 20 mai – 20 august 2022, la achiziționarea oricărui tip de apartament din complexul nostru, iți răsplătim încrederea amenajând o bucătărie pe gustul tău. Știm cu toții că bucătăria este sufletul oricărei locuințe. Tocmai de aceea ne-am gândit să iți oferim un beneficiu care să iți facă mutarea mai comodă și mai relaxantă.

Iți luăm stresul amenajării și echipării unei bucătarii moderne. Ne ocupăm noi de tot. Colaborăm cu arhitecți și designeri de interior care iți vor proiecta bucătăria visurilor.

Pentru confortul tău zilnic, bucătăria în forma de L (2500 x 1300) va fi proiectată și personalizată conform stilului tău, oferindu-ți un echilibru perfect între funcționalitate și design. Realizată pe structură de pal alb melaminat și cu fronturi din MDF laminat în culoarea aleasă de tine din paletarul pus la dispoziție, bucătăria iți va satisface toate necesitățile.

Știm că iți dorești o bucătărie modernă. Tocmai de aceea folosim balamale blum cu amortizare, glisiere blum tip on și accesorii care să pună în evidență înclinația ta către un design de interior unic. Blatul postformat (600/300 mm), în culoarea aleasă de tine, iți va oferi o zonă de lucru perfectă.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.