Proiect

despre

Proiect

Clădirile sunt proiectate într-un stil unic, fațadele fiind special concepute pentru a asigura prestanță și unicitate, culorile alese îmbinându-se într-un echilibru perfect.

Apartamentele cu 1, 2, 3 și 4 camere sunt luminoase și aerisite, cu un design modern, fără stâlpi sau grinzi vizibile, care pot fi amenajate și personalizate în funcție de stilul și preferințele viitorilor proprietari.

despre

locuinte

Pentru construcția locuințelor au fost folosite materiale de înaltă calitate care sa asigure trăincia edificiului.

Finisajele de top utilizate și spațiile vitrate generoase fac ca locuințele să ofere confortul de care te poți bucura zilnic.

Indiferent de tipul de apartament, fie ca este vorba de un studio sau de un apartament cu mai multe camere, compartimentarea a fost realizata astfel ca fiecare spațiu să-și găsească utilitatea.

despre

tine

Tu ai fost cel care ne-a inspirat sa construim noile apartamente din cartierul Noua Brasov. Pentru tine am ales o zona plina de verdeata si cu multe optiuni in ceea ce priveste timpul liber. Pe langa plimbarile in aer liber, poti incerca diverse trasee prin padure, poti sa te bucuri de sporturile pe care le poti practica in Baza Sportiva din apropiere sau poti petrece timp de calitate alaturi de familie in parcul de aventura de langa lac.

In complexul rezidential Transilvania Residence fiecare zi este o zi de vacanta la munte. Poti face o multime de lucruri in imediata apropiere ca mai apoi sa te intorci in cadura si confortul apartamentului tau.

 

13
studiouri
108
2 camere
20
3 camere
4
spatii comerciale
despre

Transilvania Residence

Transilvania Residence este acasa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. In ceea ce-i priveste pe cei mici, zona este ideala pentru o copilarie linistita si cu mult timp petrecut in aer liber si curat. Scoala, cresa si gradinita sunt la o distanta de maxim 7 minute de mers pe jos. Cei mari se pot bucura de liniste, de o priveliste deosebita, de un confort extraordinar si de apropierea sau de accesul facil catre punctele de interes din Brasov.

Aici vei simti ca locuiesti intr-o statiune montana.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.