Proiect

despre

Proiect

5027 mp vor gazdui noul ansamblu rezidential din cartierul Noua Brasov.  Complexul de locuinte cu 1, 2, 3 si 4 camere, alcatuit din 3 tronsoane pe diverse regimuri de inaltime, va deveni acasa pentru cei care isi doresc o locuinta moderna, noua, complet finisata, cu spatii generoase si adaptate necesitatilor viitorilor locatari.

Fericirea de zi cu zi  este strans legata de mediul in care traim, tocmai de aceea am ales sa construim in Noua, unul din cele mai verzi cartiere din Brasov. In plus, vei locui la doar cateva minute de mers pe jos pana la Gradina Zoologica Brasov sau pana la Lacul de Agrement Noua. Totodata, ai acces direct catre una din cele mai importante zone de retail din oras.

despre

locuinte

Ne-am propus sa construim pentru o comunitate de oameni cu aceleasi interese, tocmai de aceea noile apartamente sunt foarte spatioase, au spatii vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii. Privelistea deosebita poate fi admirata de la fiecare fereastra si conectarea cu natura ramane prezenta pe tot parcursul zilei, iluminatul natural fiind inca un avantaj al apartamentelor din complexul Transilvania Residence.

Indiferent de tipul de locuinta pe care ti-l doresti, fie ca este vorba de un apartament tip studio sau de un apartament cu mai multe camere, te vei bucura de o calitate inalta a constructiei si a materialelor folosite. Moderne si bine realizate, apartamentele noi din cartierul Noua Brasov asigura nivelul de confort de care ai nevoie pentru stilul tau de viata si optimizeaza spatiul pentru a fi folosit pe deplin, nici un centimetru pierdut.

despre

tine

Tu ai fost cel care ne-a inspirat sa construim noile apartamente din cartierul Noua Brasov. Pentru tine am ales o zona plina de verdeata si cu multe optiuni in ceea ce priveste timpul liber. Pe langa plimbarile in aer liber, poti incerca diverse trasee prin padure, poti sa te bucuri de sporturile pe care le poti practica in Baza Sportiva din apropiere sau poti petrece timp de calitate alaturi de familie in parcul de aventura de langa lac.

In complexul rezidential Transilvania Residence fiecare zi este o zi de vacanta la munte. Poti face o multime de lucruri in imediata apropiere ca mai apoi sa te intorci in cadura si confortul apartamentului tau.

 

13
studiouri
108
2 camere
20
3 camere
4
spatii comerciale
despre

Transilvania Residence

Transilvania Residence este acasa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. In ceea ce-i priveste pe cei mici, zona este ideala pentru o copilarie linistita si cu mult timp petrecut in aer liber si curat. Scoala, cresa si gradinita sunt la o distanta de maxim 7 minute de mers pe jos. Cei mari se pot bucura de liniste, de o priveliste deosebita, de un confort extraordinar si de apropierea sau de accesul facil catre punctele de interes din Brasov.

Aici vei simti ca locuiesti intr-o statiune montana.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.