Proiecte finalizate

proiect

Mihai Viteazu

Primul nostru proiect rezidential din Brasov a fost Mihai Viteazu Residence. Proiectul imobiliar iceput in 2015 si terminat in 2018 a cuprins 44 de apartamente moderne si 3 spatii comerciale la parter.

Apartamentele s-au vandut rapid, aprecierea clientilor nostri fiind motorul care ne-a determinat sa continuam si sa construim apartamente cu 2 si 3 camere in care confortul locatarului este pus pe primul loc.

proiect

Sitei

1 - 46 ap - inceput in 2018 si finalizat in 2020. Cel de-al doilea proiect. Transilvania Residence 1 Brasov a inceput in anul 2018 si a fost finalizat in 2020. Va anuntam cu bucurie ca toate garsonierele si apartamanetele, 46 la numar, s-au vandut integral.

Cu privelisti superbe catre Tampa si Cetatea Brasovului, amplasate in centrul orasului, cele doua blocuri din proiectul Transilvania Residence 1 sunt un exemplu de arhitectura moderna si confort la superlativ.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.